Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

LASER Αποτρίχωση

Αποτελεσματική και μόνιμη Αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, ανώδυνα, γρήγορα, με ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες

Ενημερωθείτε από τον Ειδικό Δερματολόγο για την θεραπεία με Laser και ξεχάστε μια για πάντα τις επώδυνες μεθόδους και τις "υποσχέσεις" με τα αμφίβολα αποτελέσματα.

Η δέσμη του Laser καταστρέφει την τρίχα μαζί με το θύλακα, χωρίς να επηρεάζει τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας.

Ο στόχος της δέσμης είναι το τμήμα της τρίχας που βρίσκεται έξω από το δέρμα, το οποίο απορροφά την ενέργεια του Laser μετατρέποντάς την σε θερμότητα που μεταφέρεται στον θύλακα και έτσι καταστρέφεται η τρίχα μαζί με το θύλακα.

Η χρήση του Laser είναι ανώδυνη, καθώς ταυτόχρονα με την κάθε βολή του Laser γίνεται εφαρμογή ψύξης του δέρματος. Το δέρμα μετά τη θεραπεία παρουσιάζει ήπιο τοπικό ερεθισμό που υποχωρεί σε λίγες ώρες.

Συνήθως απαιτούνται πέντε-οχτώ συνεδρίες για περιοχές του σώματος και έξι-δέκα συνεδρίες για περιοχές του προσώπου (ανάλογα με το χρώμα της τρίχας και του δέρματος) κάθε έναν-δύο μήνες (οι τρίχες πρέπει να βρίσκονται κατά την αναγεννή φάση δηλαδή κοντά στην επιφάνεια της επιδερμίδας).

Με τη λεπτομερή κλινική και εργαστηριακή διερεύνηση της υπερτρίχωσης εξατομικεύεται η κάθε περίπτωση, με αποτέλεσμα σύντομη και μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Εάν υπάρχει ορμονική διαταραχή, κυρίως στις γυναίκες (αυξημένα ανδρογόνα, πολυκυστικές ωοθήκες), δίνεται κατάλληλη θεραπεία σε συνδυασμό με τη Laser θεραπεία.

Το αισθητικό πρόβλημα της εντοπισμένης έντονης τριχοφυΐας είναι η κύρια αιτία που οδηγεί στη ριζική αποτρίχωση με Laser, αλλά και πολλές άλλες παθολογικές δερματικές παθήσεις όπως θυλακίτις, κύστεις, ιδρωταδενίτις, συρίγγια, που οφείλονται στη διείσδυση του σκληρού άκρου της εκφυόμενης τρίχας μέσα στο δέρμα.

Τα συστήματα Laser τελευταίας τεχνολογίας, (διαθέτουμε τρία διαφορετικά συστήματα Laser αποτρίχωσης: Diode Apex 800 Iridex USA, Alex 755 Cynosoure USA, ND:YAG 1064 Cynosoure USA), μας επιτρέπουν θεραπείες σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και το καλοκαίρι με απόλυτη ασφάλεια.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos