Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

  1. Λεπτή κατασκευή κερατίνης
  2. <<Ποιότητα δέρματος>>
  3. Ευερέθιστο
  4. Υπεραντιδραστικό

Ως ευαίσθητο ορίζεται το λεπτό εύθραυστο ευερέθιστο και μη ανεκτικό δέρμα που υπεραντιδρά και δεν ανέχεται πολλές φορές ακόμα και το νερό. Αφορά συνήθως σε λευκές γυναίκες με ξανθά ή κόκκινα μαλλιά. Μερικές φορές συνοδεύεται από ερύθημα ή ροδόχρου νόσο.

ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

  1. Μόνιμη ξηρότητα
  2. Ερυθρότητα
  3. Κνησμός
  4. Αίσθημα καύσου
  5. Αίσθημα τάσης

Το υπερευαίσθητο δέρμα χαρακτηρίζεται από σχεδόν μόνιμη ξηρότητα, ερυθρότητα, με κνησμό, και έντονο αίσθημα καύσου, ή τάσης.

Βιβλιογραφικά από μερικούς συγγραφείς θεωρείται ποικιλία ροδοχρόου νόσου ή ατοπικής δερματίτιδας.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ  ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ / ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Ήπιος καθαρισμός. Να μην χρησιμοποιείται νερό βρύσης, ο καθαρισμός να γίνεται με νερό θερμών πηγών, ή απιονισμένο νερό χωρίς σαπούνι.

Μετά το πλύσιμο, να ρησιμοποιούνται προϊόντα χωρίς άρωμα, χρώμα ή αγγειοδιασταλτικά συστατικά,  σε μορφή ημίρρευστων κρεμών, ή υδρογέλης, με ήπια επιφανειοδραστικά συστατικά.

Οπωσδήποτε κάποιο αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.

Ιατρική αγωγή στις περιπτώσεις ροδοχρόου νόσου ή ατοπικής δερματίτιδας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos