Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

Ecotherm - RF - Thermage - Ραδιοσυχνότητες

Τι είναι η θεραπεία Ecotherm

Είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος που τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα, ενώ σβήνει και τις ρυτίδες.

Το Ecotherm λειτουργεί με εκπομπή διπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF, θερμαίνοντας τους ιστούς του προσώπου. Η ραδιοσυχνότητα δρα σε βαθύτερο επίπεδο από τα συμβατικά λέιζερ. Έτσι, οι ιστοί τεντώνουν όπως συμβαίνει με το χειρουργικό λίφτινγκ. Επιπλέον, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.

Μια θεραπεία ιδανική για εποχές με ηλιοφάνεια (π.χ. καλοκαίρι) και κάθε τύπο δέρματος αφού δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, όπως κάνουν οι θεραπείες με laser.

Με ποιο τρόπο ενεργεί το Ecotherm

Βασίζεται σε υψηλής συχνότητας διπολικά ραδιοκύματα RF, που θερμαίνουν τους ιστούς του χορίου και τα κύτταρα κολλαγόνου που βρίσκονται κάτω από το δέρμα του προσώπου, μέχρις ότου αυτά συσταλλούν και το δέρμα γίνει πιο σφικτό.

Επιπλέον, ως αντίδραση στην εσωτερική θερμική βλάβη για την αποκατάστασή της, ο οργανισμός ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου, παρέχοντας έτσι μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος με αποτέλεσμα ένα υγιέστερο, πιο λείο δέρμα και μια πιο νεανική εμφάνιση.

Εφαρμογή - Αποτελέσματα

Με κάθε άγγιγμα του Ecotherm, θα βιώσετε μια σύντομη, βαθιά (εσωτερική) αίσθηση θερμότητας, καθώς η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων RF παραδίδεται στο δέρμα σας και στους υποδόριους ιστούς.

Αυτή η εσωτερική βαθιά αίσθηση θερμότητας αποτελεί την ένδειξη ότι το κολλαγόνο σας φθάνει στις αποτελεσματικές θερμοκρασίες σύσφιξης.

Το Ecotherm ψύχεται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη θέρμανση προστατεύοντας την επιδερμίδα σας και κάνοντας τη θεραπεία πιο άνετη. Η θεραπεία του Ecotherm μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά μέχρι μία ώρα, αναλόγως του μεγέθους της περιοχής, στην οποία εφαρμόζεται.

Συνήθως απαιτούνται τρεις-τέσσερις συνεδρίες με διάστημα τριών-τεσσάρων εβδομάδων μεταξύ τους. Τα αποτελέσματα (σύσφιξη δέρματος και προσώπου, μείωση ρυτίδων κλπ.) χρειάζονται δύο με έξι μήνες για να φανούν, όμως διαρκούν σε βάθος χρόνου (δύο ή και περισσότερα χρόνια) και επέρχονται σταδιακά, ανανεώνοντας έτσι ομαλά και με απόλυτη φυσικότητα το δέρμα του προσώπου σας.

Οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες, αμέσως μετά τη θεραπεία, κάποιοι αντιμετωπίζουν ήπια ερυθρότητα (σαν κοκκίνισμα από ηλιοθεραπεία), αλλά συνήθως φεύγει πολύ γρήγορα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos