Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

Σπίλοι-ελιές (διερεύνηση-αφαίρεση- βιοψία)

Οι Σπίλοι, οι γνωστές μας ελιές που βγάζουμε σε πρόσωπο και σώμα, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες. Υπάρχουν Σπίλοι Συνδεσμικοί, Μικτοί, Επιδερμικοί κ.ά.

Καλό είναι να παρακολουθούμε τους σπίλους μας ανά εξάμηνο σε δερματολόγο, λόγω της αυξημένης πιθανότητας που υπάρχει σε ορισμένους από αυτούς να εξαλλαγούν σε κακοήθεις και να χρησιμοποιούμε πάντα αντηλιακή προστασία (ιδίως τα άτομα με μεγάλο αριθμό σπίλων).

Επίσης, σε άτομα με πολλούς σπίλους καλό είναι να γίνεται ψηφιακή χαρτογράφιση των σπίλων, για καλύτερη παρακολούθηση.

Η αφαίρεση ενός σπίλου γίνεται για αισθητικούς λόγους, αλλά και προληπτικά, για να αποκλείσουμε την πιθανότητα εξαλλαγής του.

Πριν από την αφαίρεση ενός σπίλου, γίνεται κλινική εξέταση και δερματοσκόπιση για να διαπιστωθεί αν ο σπίλος είναι καλοήθης και μπορεί να αφαιρεθεί με CO2 Laser ή αν πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά και να γίνει ιστολογική εξέταση (βιοψία).

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία στο ιατρείο.

Μετά την αφαίρεση τοποθετούνται κάποια ράμματα ανάλογα του μεγέθους του τραύματος, τα οποία αφαιρούνται σε επτά με 14 ημέρες, αναλόγως της ανατομικής θέσης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos