Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

Αυτόλογο λιπος-κολλαγόνο-βλαστοκύτταρα

Μεταφορά Αυτόλογου Λίπους (Fat Transfer – Auto-Lipo-Collagen)

Προέρχεται από λίπος που αφαιρείται από την κοιλιά ή τους γλουτούς υπό τοπική αναισθησία. Το λίπος μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί για τον όγκο των ζυγωματικών, για τη διόρθωση των βαθιών ρυτίδων και του όγκου του προσώπου, διόρθωση ουλών ακμής, για την αναζωογόνηση των αδυνατισμένων-γηρασμένων χεριών ή ακόμη και για την αύξηση των γλουτών.

Επίσης, χρησιμοποιήται για να διορθώσει ατέλειες μετά από λιποαναρρόφηση ή απώλειας όγκου οιασδήποτε αιτιολογίας, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.

Η διαδικασία της λήψης και της τοποθέτησης του λίπους διαρκεί το πολύ μία ώρα και πραγματοποιείται στο ιατρείο.

Η εμφύτευση του λίπους

Μετά τη λήψη γίνεται η ειδική επεξεργασία του λίπους (πλύση, φυγοκέντριση).

Το καθαρό και συμπυκνωμένο πια λίπος, πλούσιο σε κολλαγόνο και βλαστοκύτταρα μεταφέρεται σε μικρές σύριγγες κι είναι έτοιμο για εμφύτευση.

Η εμφύτευση γίνεται με λεπτή βελόνη όπως για μία κοινή ενδομυϊκή ένεση.

Συνήθως, δεν χρειάζεται τοπική αναισθησία στα σημεία εμφύτευσης. Ο πόνος της ένεσης μειώνεται με ψύξη της περιοχής με παγοκύστη.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα εμφανές και η ικανοποίηση του ασθενή είναι μεγάλη με το πρώτο κοίταγμα στον καθρέφτη.

Ενημερώνουμε, οτι τις πρώτες τέσσερις μέρες θα υπάρχει ένα ελαφρό οίδημα, αλλά όχι παραμόρφωση. Η χρήση ενός καλού make up μπορεί να καλύψει κάποια μικρή εκχύμωση, που δυνατό να δημιουργηθεί, συχνά γύρω από τα μάτια ή τα χείλη και να συνεχίσει τον κανονικό ρυθμό της ζωής του.

Επανάληψη-Διάρκεια

Μετά από τέσσερις-έξι εβδομάδες ένα μέρος του λίπους απορροφάται και συνήθως χρειάζεται επανάληψη των λιποενέσεων για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι επαναλήψεις απλοποιούνται με την χρήση κατεψυγμένου λίπους που κρατήσαμε από την πρώτη συνεδρία.

Το λίπος διατηρείται μέχρι 24 μήνες σε ειδικό καταψύκτη. Έχει αποδειχθεί οτι το τελικό αποτέλεσμα είναι σταθερό και διατηρείται για πολλά χρόνια.

Το 30-60% του λίπους που εμφυτεύεται επιζεί μόνιμα και συμπεριφέρεται, όπως το λίπος που προϋπήρχε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos