Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

Μεταμόσχευση μαλλιών

Η τεχνική της μεταμόσχευσης μαλλιών βασίζεται στην αρχή και στη γνώση που θέλει να επιβιώνουν οι τρίχες στην πίσω επιφάνεια και στα πλάγια του κεφαλιού μέχρι τα βαθιά γεράματα, διότι δεν επηρεάζονται από τις ορμόνες (ανδρογόνα).

ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΛΗΨΗ ΛΩΡΙΔΑΣ (Stripe)

Λαμβάνεται μία ενιαία λεπτή  "λωρίδα" δέρματος απ’ τα σημεία αυτά που ονομάζονται δότριες περιοχές και χωρίζεται πολύ προσεκτικά σε μικρότερα μοσχεύματα.

Τα μοσχεύματα χρειάζονται επεξεργασία για αρκετή ώρα και ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς χωρίζονται σε διάφορα μεγέθη.

Τέλος, τα μοσχεύματα εισέρχονται με πολύ προσεκτική τοποθέτηση, ώστε να μην καταστραφούν, εντός των πολύ μικρών υποδοχών που ανοίγονται στη φαλακρή δέκτρια περιοχή.

Τα μοσχεύματα μπορούν να τοποθετηθούν και ανάμεσα σε ήδη υπάρχουσες τρίχες, ώστε να δώσουν αυξημένη πυκνότητα.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ FUE (ΤΡIΧΑ-ΤΡΙΧΑ)

Με ένα ειδικό εργαλείο αφαιρείται μία μία τρίχα (μόσχευμα) από το πίσω μέρος του κεφαλιού, χωρίς έτσι να απαιτείται η λήψη "λωρίδας" μοσχευμάτων. Κατόπιν, γίνεται η τοποθέτηση της τρίχας αυτής (μοσχεύματος) στην περιοχή της υπάρχουσας αραίωσης με τον ίδιο τρόπο, όπως και με την πρώτη τεχνική.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μπορεί να  γίνει η λήψη τριχών και από άλλα σημεία του σώματος, όπως το στήθος ή τα πόδια, όταν ο ασθενής είναι εντελώς φαλακρός.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos