Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

Φιναστερίδη - μεσοθεραπεια - μινοξιδιλη

Σε περιπτώσεις τριχόπτωσης και αλωπεκιών προηγείται κλινική εξέταση και δερματοσκόπιση, για να διαπιστώσουμε την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής.

Στη συνέχεια, διενεργείται εργαστηριακός έλεγχος για να διαπιστωθεί τυχόν παθολογικό ή ορμονολογικό πρόβλημα, και τέλος ψηφιακό τριχοριζόγραμμα, ώστε να διαπιστωθεί ο αριθμός των αναγεννών, καταγεννών, τελογεννών και δυστροφικών τριχών.

Αφού συνεκτιμηθούν όλα τα αποτελέσματα, διαγνωσθεί ο τύπος της αλωπεκίας (ανδρογεννετική, διάχυτος, ουλωτική, γυροειδής κλπ), εξατομικέυεται η θεραπεία, που μπορεί να είναι είτε τοπική (μινοξιδίλη), ή από του στόματος (φιναστερίδη, ντουταστερίδη) ή ενέσιμη (μεσοθεραπεία τριχωτού κεφαλής), ή χειρουργική (μεταμόσχευση μαλλιών).

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos