Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

Κυτταρίτιδα - χαλάρωση

Η κυτταρίτιδα είναι εναπόθεση υπερτροφικών λιποκυττάρων κατά σωρούς σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος (γλουτούς, μηρούς, γόνατα κλπ) σε συνδυασμό με λιπώδη διήθηση και ίνωση που έχει σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση του δέρματος στα σημεία αυτά σαν "φλοιό πορτοκαλιού". Ουσιαστικά πρόκειται για τοπική λιποδυστροφία και οφείλεται:

  • Σε ορμονικούς παράγοντες (διαταραχές εμμηνόρρυσης, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση).
  • Σε διατροφικές συνήθειες (λίπη, υδατάνθρακες, αλκοόλ, κάπνισμα).
  • Σε διαταραχές του μεταβολισμού λιποκυττάρων.
  • Σε διαταραχές της μικροκυκλοφορίας.
  • Σε φλεβική ή χρόνια λεμφική στάση.
  • Παχυσαρκία.

Επίσης, με τα χρόνια, με την ηλικία το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και τη σφριγηλότητά του, γιατί οι κολλαγόνες και ελαστικές ίνες χαλαρώνουν, ξεχειλώνουν και δεν αντικαθίστανται από άλλες, καλής ποιότητος, όπως συμβαίνει σε νεαρότερες ηλικίες, με αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, όπου έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί δύο διαφορετικά προβλήματα, εφαρμόζουμε συνδυαστικά τη Μεσοθεραπεία και τις τριπολικές Ραδιοσυχνότητες RF (Tripolar).

Ο μοναδικός συνδυασμός των δυο αυτών θεραπειών μας επιτρέπει με τη Μεσοθεραπεία να έχουμε λιπολυτική, αγγειοσυσταλτική, και αποιδηματική δράση και με τις τριπολικές Ραδιοσυχνότητες RF (Tripolar) θέρμανση των ιστών του χορίου, των λιποκυττάρων και των κυττάρων κολλαγόνου που βρίσκονται κάτω από το δέρμα, μέχρις ότου αυτά συσταλούν και το δέρμα γίνει πιο σφικτό.

Επιπλέον, ως αντίδραση στην εσωτερική θερμική βλάβη για την αποκατάστασή της, ο οργανισμός ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου, παρέχοντας έτσι μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος με αποτέλεσμα ένα υγιέστερο, πιο λείο δέρμα και μια πιο νεανική εμφάνιση.

Οι θεραπείες γίνονται εναλλάξ ανά εβδομάδα για ένα σύνολο δέκα με 15 θεραπειών.

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται εμφανή από τη δεύτερη συνεδρία.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos