Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

Ενέσιμη Λιπόλυση (injection lipolyssis)

Μια νέα φαρμακευτική ουσία η φωσφατιδυλχολίνη(Phosphatidyl Choline, Lipostabil) η οποία χρησιμοποιείται χρόνια για τη θεραπεια διαταραχών χολυστερίνης και τριγλυκεριδίων ερχεται να προστεθεί στη φαρέτρα μας για τη θεραπεια της κυτταριτιδας και του τοπικού πάχους.

Εφαρμόζεται μέσα στο υποδόριο λίπος, σε περιοχές όπου υπάρχει τοπική εναπόθεση λίπους, το οποίο ανθίσταται σε οποιαδήποτε δίαιτα και γυμναστική, δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος.

Η ενέσιμη Φωσφατιδυλχολίνη (Posphatidylcholine/PC) χορηγείται τοπικά σε διάλυμα 5% (50 mg/ml) σε συνδυασμό με δεσοξυχολικό Νάτριο (Sodium Deoxycholate/DC) 1-2%.

Η Φωσφατιδυλχολίνη (Posphatidylcholine/PC) είναι ένα φωσφολιπίδιο που βρίσκεται στις κυτταρικές μεμβράνες των λιποπρωτεϊνών, το οποίο αυξάνει τη διαλυτότητα τους στο νερό.

Το δεσοξυχολικό Νάτριο (Sodium Deoxycholate/DC) είναι ένα ηπατικό άλας, το οποίο λειτουργεί ως απορρυπαντικό, προκαλώντας τη μη ειδική λύση των μεμβρανών των λιποκυττάρων.

Άρα η PC αυξάνει τη διαλυτότητα των λιποκυττάρων, το DC καταστρέφει τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, δηλαδή επέρχεται λιπόλυση.

Δε φαίνεται να υπάρχουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, πέραν των γνωστών τοπικών, όπως οίδημα, ερύθημα, πόνο και αίσθημα καψίματος που μπορεί να διαρκέσουν αρκετές ημέρες.

Τα σημεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι: Μηροί(πρόσθια-οπίσθια-πλάγια επιφάνεια), Κνήμες (οπίσθια-πλάγια επιφάνεια), Γόνατα(έσω και άνω επιφάνεια), Βραχίονες(οπίσθια-πλάγια επιφάνεια), Κοιλιά(πρόσθια-πλάγια επιφάνεια), Πηγούνι, Λιπώματα.

Στη βιβλιογραφία, υπάρχουν δημοσιέυσεις, όπου χρησιμοποιήθηκε PC/DC για τη μείωση της τοπικής εναπόθεσης λίπους με πολύ καλά αποτελέσματα, όπως επίσης και ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια, σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της ενέσιμης λιπόλυσης.

Φαίνεται ότι μετά από τέσσερις-έξι συνεδρίες ανά 20-30 ημέρες, ανάλογα την ανατομική περιοχή, το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό τόσο για τον ασθενή όσο και για το γιατρό.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos