Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

Αγγειακές βλάβες

(αιμαγγειώματα – ευρυαγγείες – τηλαγγειεκτασίες προσώπου- κάτω άκρων, φλεβικές λίμνες, αγγειωκερατώματα οσχέου, cherry angiomas, ποικιλοδερμία).

Οι Ευρυαγγείες – τηλαγγειεκτασίες είναι πολύ μικρά τριχοειδή φλεβίδια. Βρίσκονται επιφανειακά αμέσως κάτω από το δέρμα, στο πρόσωπο ή στα κάτω άκρα, και δε συμμετέχουν ούτε χρησιμεύουν στη φλεβική κυκλοφορία. Όταν είναι εκτεταμένες μπορεί να προκαλέσουν κάψιμο, κνησμό, αίσθημα βάρους στα πόδια και κυρίως αισθητικό πρόβλημα.

Πώς προκαλούνται

Η κληρονομικότητα (είδος και ποιότητα δέρματος – λεπτό και διάφανο), χρήση αντισυλληπτικών, τρόπος ζωής (κάπνισμα, αλκοόλ, κακή διατροφή κλπ) η εγκυμοσύνη, οι ορμονικές διαταραχές, καθώς και η παχυσαρκία ή ραγδαία απώλεια βάρους συμβάλλουν στην εμφάνισή τους.

Αντιμετώπιση

Προηγείται αγγειολογική εξέταση και εκτίμηση από τον εξειδικευμένο ιατρό, για πιθανή ύπαρξη φλεβικής ανεπάρκειας, ώστε η θεραπεία να εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου, και να διασφαλίζει άριστα αποτελέσματα.

Η θεραπευτική προσέγγιση περιλαμβάνει την εφαρμογή Laser αγγειόλυσης (με τα ειδικά –κατά περίπτωση- συστήματα Laser KTP 532nm - Nd:YAG 1064nm - IPL 590nm) σε διαδοχικές συνεδρίες.

Είτε συνδυάζοντας τη χρήση αγγειολυτικών ουσιών (ενέσεις σκληροθεραπείας για αγγεία μεγαλύτερης διαμέτρου), μαζί με την εφαρμογή των Lasers, επιτυγχάνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το είδος και την έκταση.

Αγγειακές βλάβες

Αποτελέσματα

Με την εφαρμογή της μεθόδου της Laser αγγειόλυσης είναι ορατή η σταδιακή εξασθένιση ευρυαγγειών μετά από κάθε θεραπεία. Η εφαρμογή των σύγχρονων δερματολογικών Lasers σαν μονοθεραπεία, είτε με τη συνδυαστική μέθοδο της σκληροθεραπείας, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα, χωρίς σημάδια, ουλές ή άλλες παρενέργειες.

Αγγειακές βλάβες

Αιμαγγειώματα

Τα αιμαγγειώματα (επίπεδα, ομαλά, ή «τα φραουλοειδή αιμαγγειώματα») είναι οι λίγο- πολύ γνωστές σε όλους μας μεγάλες ή μικρές κόκκινες βλάβες του δέρματος, που παρατηρούνται κατά τη γέννηση ή λίγο αργότερα.

Οφείλονται στο ότι τα αγγεία στη συγκεκριμένη περιοχή είναι περισσότερα και πολύ ευρύτερα από το κανονικό, και έτσι το δέρμα που τα περιβάλλει, ενώ είναι απόλυτα φυσιολογικό, αποκτά αυτό το ροζ ή κόκκινο χρώμα.

Αγγειακές βλάβες

Ο στόχος λοιπόν της οποιασδήποτε θεραπείας θα πρέπει να είναι η  εξάλειψη των παθολογικών αγγείων μόνο, αφήνοντας άθικτο το φυσιολογικό δέρμα που τα περιβάλλει, ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία ουλών ή άλλων αλλοιώσεων στην περιοχή θεραπείας του αιμαγγειώματος.

Με τη χρήση παλμικών Lasers Χρωστικής (Pulsed dye Laser) η υψηλή αποτελεσματικότητα και εξαιρετική ασφάλεια της μεθόδου οφείλεται στο ότι διενεργείται επιλεκτική εξάλειψη των διευρυμένων αγγείων, ενώ παραμένει άθικτο το φυσιολογικό δέρμα (Επιλεκτική Φωτοθερμόλυση).

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos