Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

Ακμή

Η ακμή, η ιδιαίτερα συχνή αυτή δερματοπάθεια των εφήβων και όχι μόνο, μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με τα νεότερα, εξελιγμένα Δερματολογικά IPL, LED & Diode Lasers.

Οφείλεται στην υπερλειτουργεία των σμηγματογόνων αδένων, αυξημένη  παραγωγή σμήγματος, στο προπιονικό βακτηρίδιο της ακμής και στήν τοπική φλεγμονή.

Γνωρίζοντας ότι το ηλιακό φως συχνά βελτιώνει την ακμή, η σύγχρονη τεχνολογία έφερε στο προσκήνιο άλλη μία πρωτοποριακή  εφαρμογή των Laser.

Η δέσμη φωτός του Laser διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και στοχεύει τον σμηγματογόνο αδένα.

Η θερμική δράση του Laser, μειώνει το μέγεθος του αδένα, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, "σκοτώνει" τα βακτήρια αποστειρώνοντας έτσι τους πόρους, επιφέροντας σημαντική βελτίωση στις φλεγμονώδεις βλάβες της ακμής. Επίσης, ενεργοποιείται η παραγωγή νέου κολλαγόνου με αποτέλεσμα καλύτερη επούλωση των βλαβών της ακμής.

Οι συνεδρίες που απαιτούνται είναι έξι-οχτώ, μια φορά το μήνα.

Ανάλογα τον τύπο και τη βαρύτητα της ακμής ή συνύπαρξη ορμονικού προβλήματος, και μετά από λεπτομερή κλινικο-εργαστηριακό έλεγχο χρησιμοποιούνται επίσης είτε τοπικές είτε από του στόματος φαρμακευτικές αγωγές (ειδικά αντιβιοτικά, αντισυλληπτικά, ισοτρετινοίνη κλπ).

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos