Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

Ανάπλαση - Φωτοανάπλαση προσώπου.

(ρυτίδες, ουλές ακμής, ανανέωση δέρματος)

Η εμφάνιση των ουλών είναι συνήθης μετά από ακμή (εμβυθισμένες ή υπερτροφικές), διάφορες δερματολογικές παθήσεις (ανεμοβλογιά, χηλοειδή), τραυματισμούς, εγκάυματα ή χειρουργικές επεμβάσεις.

Η χρήση των επεμβατικών υπερπαλμικών LASER ανάπλασης του δέρματος (του Εrbium: YAG Laser 2940nm ή CO2 Laser 10600nm), των νέων ελάχιστα επεμβατικών Fractional CO2 Laser 10600nm και των μη επεμβατικών IPL 590-1550nm και Nd:YAG 1064nm Laser δίνει σήμερα νέες προοπτικές στην αντιμετώπιση των ουλών, των ρυτίδων και την ανανέωση του δέρματος.

Προσφέροντας μας, υψηλότερη απoτελεσματικότητα, μικρότερο έως μηδενικό χρόνο ανάρρωσης (ανάλογα το τύπο Laser), ελάχιστο έως καθόλου πόνο, μεγαλύτερο έλεγχο, ακρίβεια και ασφάλεια κατά την επέμβαση.

Επιτυγχάνοντας έτσι λείανση έως σχεδόν εξαφάνιση των ουλών, βελτίωση των ρυτίδων, ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος

Επίσης, ανάλογα με το τύπο των ουλών και του δέρματος χρησιμοποιούνται συνδυαστικά για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος εμφυτεύματα, λιποπροσθετική, μικροδερμοαπόξεση, χημικά peelings, δερματοχειρουργική αφαίρεση, κρυοχειρουργική θεραπεία (χηλοειδή).

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos