Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

Τατουάζ

Οι μέθοδοι για την αφαίρεση των τατουάζ που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι: μηχανική απόξεση (Dermabrasion), διαθερμία, κρυοχειρουργική, χειρουργική αφαίρεση, μέθοδοι με φτωχά αποτελέσματα (ιδιαίτερα σε τατουάζ μεγάλης έκτασης), και με μεγάλη συχνότητα πρόκλησης ανεπιθύμητων ενεργειών, όπως ουλές και αλλαγές στην ποιότητα και στη  χρώση του δέρματος (υπερμελαγχρώσεις ή υπομελαγχρώσεις).

Τα εξελιγμένα παλμικά Q-Switched LASERS, βασισμένα στην αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, δρουν στο στόχο αφήνοντας σχεδόν ανέπαφο και άθικτο το υπόλοιπο δέρμα.

Για την εξάλειψη των διαφορετικών χρωμάτων, απαιτείται η χρήση διαφορετικών μηκών κύματος δηλαδή διαφορετικών τύπων Lasers.

Σκούρο μπλέ - μαύρο (Q-switched Alex, Q-switched Nd:YAG, Pulsed dye laser)

Πράσινο (Q-switched Alex, Q-switched Nd:YAG)

Ερυθρό (Pulsed dye laser, Q-switched Nd:YAG, Q-switched Alex)

Επίσης μπορεί να γίνει εξάχνωση με CO2 LASER.

Η αποτελεσματική αντιμετώπιση των τατουάζ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (χρώμα, είδος χρωστικής, παλαιότητα, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, ανατομική περιοχή, τύπος δέρματος).

Συνήθως τα παλιά τατουάζ χρειάζονται λιγότερες συνεδρίες (περίπου έξι-οχτώ συνεδρίες) σε σχέση με τα πρόσφατα, με μεσοδιαστήματα διάρκειας ενός-δύο μηνών. Τα πρόσφατα τατουάζ χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες.

Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών όπως: ουλές, αλλαγές στη χρώση του δέρματος, υπερμελαγχρώσεις ή υπομελαγχρώσεις, ατροφία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos