Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

Φιμωση - χαλινός

ΧΑΛΙΝΟΣ

Χαλινός (πετσάκι) ονομάζεται η πτυχή, η οποία συνδέει τη βάλανο (κεφαλή του πέους) με το κύριο σώμα του πέους.

Η ρήξη (σκίσιμο) χαλινού μπορεί να οφείλεται σε διάφορους προδιαθεσικούς παράγοντες (τραυματικοί, ιδιοπαθείς, κτλ) και αποτελεί μία πολύ οδυνηρή κατάσταση.

Με το CO2 laser επιτυγχάνουμε εκτομή του χαλινού μέσω εξάχνωσης, μέθοδος η οποία παρουσιάζει μεγάλα πλεονεκτήματα σε σχέση με την κλασική, διότι αποφεύγεται η τοποθέτηση ραμμάτων.

Η ακτίνα laser εξαχνώνει τον χαλινό ανώδυνα, αναίμακτα και με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

ΦΙΜΩΣΗ

Φίμωση είναι η κατάσταση, κατά την οποία είναι αδύνατη η αποκάλυψη της βαλάνου (κεφαλή πέους).

Η ακροποσθια, που καλύπτει τη βάλανο του πέους, είναι στενή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατέβει, ούτως ώστε η βάλανος να μπορεί να αποκαλυφθεί.

Η φίμωση προκαλεί αδυναμία καθαρισμού του πέους προβάλλοντας τοπικά δυσοσμία, έκκριση σμήγματος (λίπους), φλεγμονή (ακόμα και ουρολοίμωξη), βαλανοπροσθίτιδες, σκληρατροφικό λειχήνα.

Νέες ιατρικές στατιστικές αποδεικνύουν ότι η επέμβαση φίμωσης μας προστατεύει σε ένα μεγάλο βαθμό ενάντια στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Με τo CO2 Laser επιτυγχάνουμε άμεση διόρθωση της φίμωσης ανώδυνα, αναίμακτα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχοντας τη δυνατότητα παρέμβασης και στη διόρθωση του σκληρατροφικού λειχήνα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos