Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

Τι είναι το fractional CO2 LASER

Η νέα τεχνολογία fractional στα CO2 LASER, αποσκοπεί στο να επιτύχει τα οφέλη ενός επεμβατικού LASER χωρίς το μεγάλο χρόνο αποθεραπείας, που αυτό συνεπάγεται. Το fractional CO2 LASER κατάφερε να λύσει τα προβλήματα της μακράς περιόδου αποθεραπείας του παλιού LASER CO2, διατηρώντας τα πλεονεκτήματά του στη βελτίωση του δέρματος.

Σε ποιες περιπτώσεις έχει εφαρμογή

Η συγκεκριμένη θεραπεία αποσκοπεί στο να βελτιώσει την υφή του προσώπου, δηλαδή το θαμπό δέρμα, τους διατεταμένους πόρους, τις ουλές, τα σημάδια, τις ρυτίδες και γενικότερα την ανώμαλη επιφάνεια. Επίσης, βελτιώνει τις πανάδες-χλόασμα και δημιουργεί μια ικανοποιητικού βαθμού βελτίωση της χαλάρωσης προκαλώντας ρίκνωση στο κολλαγόνο του δέρματος. Επειδή η θεραπεία με το συγκεκριμένο τύπο λέιζερ έχει γρήγορη επούλωση, το κάνει κατάλληλο και για πιο ευαίσθητες περιοχές όπως είναι ο λαιμός, ο θώρακας, τα χέρια και πολλές άλλες.

Πώς γίνεται

Η φιλοσοφία της διαδικασίας βασίζεται στο ότι αντί να επιδράσουμε σε όλη την επιδερμίδα επεμβαίνουμε σε πολύ μικρά σημεία, βαθειά μέσα στο δέρμα, με τρόπο που να δημιουργούμε “μικροθερμικές θεραπευτικές ζώνες”. Το πλεονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ανάμεσα στις μικροθερμικές αυτές ζώνες υπάρχει υγιής επιδερμίδα, η οποία έρχεται πολύ γρήγορα να καλύψει τις μικροσκοπικές αυτές περιοχές, στις οποίες έχουμε επέμβει μικροσκοπικά με το fractional LASER. μειώνοντας έτσι κατά πολύ το χρόνο αποθεραπείας.

Η θεραπεία γίνεται με χρήση μόνο αναισθητικής αλοιφής για 20 λεπτά.

Χρόνος αποθεραπείας- αποτέλεσμα

Συνήθως, υπάρχει ερυθρότητα για μία έως τρεις ημέρες, η οποία μπορεί να καλυφθεί με make up και να παρουσιαστεί κανείς στο περιβάλλον του την ίδια ή την επόμενη μέρα.

Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα, αλλά η μέγιστη βελτίωση συνήθως παρατηρείται σε δύο-τρεις μήνες, μετά από τέσσερις-έξι συνεδρίες, μια φορά το μήνα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του fractional CO2 LASER, είναι ότι μπορεί να συνδυάσει την αποτελεσματικότητα ενός επεμβατικού λέιζερ με το βασικό πλεονέκτημα των μη επεμβατικών λέιζερ, που είναι η άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos