Ανακοινώσεις

22 Δεκ 2011
Προσφορά

Προσφορά 50% στις laser θεραπείες και 30% στις ενέσιμες (botox, fillers, μεσοθεραπείες)

01 Ιούλ 2011
Καλοκαίρι και προστασία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο ήλιος καίει από πολύ νωρίς το πρωί. Οφείλουμε να προστατευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: Αντιηλιακό 20 λεπτά πριν βγούμε στον ήλιο, ανανέωσή του κάθε δύο ώρες και καπέλο οπωσδήποτε!Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανάλογα και με τον τύπο δέρματος που διαθέτετε, μπορείτε να βρείτε στο μενού ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, στην αντίστοιχη υποκατηγορία. Καλό καλοκαίρι!

03 Δεκ 2010
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εν όψει εορτών!

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν! Εποχή δώρων! Μαζί με τις προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια και τις ατελείωτες ώρες ψαξίματος για δώρα, κάντε ένα δώρο και στον πολύτιμο φίλο σας: τον εαυτό σας! Ενημερωθείτε από τον τομέα Δερματολογία, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και περιποιηθείτε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για να έχετε και εσείς την λάμψη και την ομορφιά των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου, κλείστε έγαιρα το ραντεβού σας με τον Δρ. Καλογερόπουλο! Καλές Γιορτές!

Βασ. Γεωργίου 20 & Κουντουριώτου 147, 18535 Πειραιάς, 1ος Όροφος,
Τηλ.: 210 4122 095, Κιν.: 693 2589 828,
Φαξ: 210 4122 384,
e-mail: info@drkalogeropoulos.com

Newsletter

Για να λαμβάνετε τα νέα μας

Γνωρίζατε ότι…???

Οι ασθενείς που καταφεύγουν στη χρήση εμφυτευμάτων για τη διόρθωση των ρυτίδων τους μπορούν να έχουν ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα συνδυάζοντας την αγωγή αυτή με τη θεραπεία με ΒΟΤΟΧ .

Για όσους καταπολεμούν τις βαθιές στατικές ρυτίδες (αυλακώσεις) η διάρκεια της αποτελεσματικότητας του εμφυτεύματος πιθανότατα να είναι μικρότερη από αυτή που επιθυμούν. Αντίστοιχα, η αποκλειστική αγωγή με ΒΟΤΟΧ αντιμετωπίζει μεν την αιτία που δημιουργεί τις ρυτίδες, αλλά δεν μπορεί να εξαφανίσει τις βαθιές ρυτίδες που έχουν ήδη σχηματισθεί.

Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση αυτών των ρυτίδων είναι ο συνδυασμός ΒΟΤΟΧ με εμφύτευμα.

Πώς γίνεται αυτό…???

Το ΒΟΤΟΧ είναι μια αποτελεσματική και απόλυτα ασφαλής θεραπεία η οποία ηρεμεί την ακούσια κίνηση στους μύες που προκαλούν τις ρυτίδες, με αποτέλεσμα ένα ήρεμο και ανανεωμένο πρόσωπο. Όταν η θεραπεία αυτή συνδυάζεται με εμφύτευμα, ο περιορισμός της μυϊκής κίνησης με το ΒΟΤΟΧ βοηθάει στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Και αυτό συμβαίνει, διότι οι ακούσιες κινήσεις των μυών εξασθενούν την αποτελεσματικότητα του εμφυτεύματος.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο επιτυχημένων θεραπειών σημαίνει ότι μπορούμε να επωφεληθούμε συγχρόνως από δύο αποτελέσματα εφόσον επιτυγχάνουμε:

Τη λείανση και τη σταδιακή εξαφάνιση των ρυτίδων έκφρασης που δημιουργούνται με τις ακούσιες εκφράσεις του προσώπου μας.

Τη μέγιστη βελτιστοποίηση των ήδη υπαρχόντων ρυτίδων, των αυλακώσεων που είναι εμφανείς ακόμη και όταν το πρόσωπο βρίσκεται σε ηρεμία (δηλ. όταν δεν κάνουμε εκφράσεις).

Πρόσφατη μελέτη* κατέληξε στα παρακάτω συμπεράσματα σε ό,τι αφορά στη βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου:

Μόνο εμφύτευμα:

62% βελτίωση, σε ηρεμία

55% βελτίωση, σε πλήρη κινητικότητα των μυών

Συνδυασμός ΒΟΤΟΧ με εμφύτευμα:

100% βελτίωση (σε 12 εβδομάδες)

 

* A Prospective, Randomized, Parallel Group Study analyzing the Effect of BTX-A (Botox ® and Nonanimal Sourced Hyaluronic Acid (NASHA Restylane) in Combination Compared with NASHA (Restylane) alone in Severe Glabellar Rhytides in Adult Female Subjects: Treatment of Severe Glabellar Rhytides with a Hyaluronic Acid Derivative Compared with the Derivative and BTX-A. Carruthers, Jean, MD., and Carruthers, Alistair, MD. Dermatological Surgery 2003. 29(8):802-809

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Banner_kalogeropoulos